Başkan Taşkın mesajında, Ramazan ayının rahmet, bereket ve paylaşma ayı olduğunu hatırlatarak, “Milletçe bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar; kardeşliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı, gönüllerin birbirine yaklaştığı özel günlerdir” ifadelerini kullandı.

Taşkın, vatandaşlara büyüklerini ziyaret etmeleri, ihtiyaç sahiplerini gözetmeleri ve çevreleriyle olan bağlarını güçlendirmeleri çağrısında bulundu. “Battalgazi’de bayramın huzur ve güven içinde geçmesi için tüm birimlerimizle hazırlıklarımızı tamamladık. Hemşehrilerimizin bayramı rahat ve sağlıklı şekilde geçirmesi için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Malatya Hava Durumu: Bayramda Kar ve Sağanak Yağış Uyarısı!
Malatya Hava Durumu: Bayramda Kar ve Sağanak Yağış Uyarısı!
İçeriği Görüntüle

Başkan Taşkın, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu vesileyle başta Battalgazili hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.”

Muhabir: Seher Akbalık