Gaziantep, gece yarısı Şehitkamil ilçesinden gelen kan dondurucu bir aile içi cinayet haberiyle sarsıldı. Edinilen bilgilere göre olay, Çıksorut Mahallesi Mecit Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi.

Tartışma kısa sürede büyüdü

İddiaya göre, 43 yaşındaki baba Mehmet Özhan ile 17 yaşındaki oğlu E.Ö. arasında evde bulundukları sırada henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Kısa sürede gerginliğin tırmanmasıyla büyüyen kavga sırasında gözü dönen E.Ö., evde bulunan pompalı tüfeği eline alarak öz babası Mehmet Özhan'a doğrultup ateş açtı.

Talihsiz baba olay yerinde can verdi

Evden yükselen silah seslerini duyan komşuların büyük bir panikle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan baba Mehmet Özhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Talihsiz babanın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından cenaze, defnedilmek üzere acılı yakınlarına teslim edildi.

Hasat paylaşımı facia ile bitti: Diyarbakır'da "Senin buğdayın benimkinden fazla" diyerek babasını öldürdü!
Hasat paylaşımı facia ile bitti: Diyarbakır'da "Senin buğdayın benimkinden fazla" diyerek babasını öldürdü!
İçeriği Görüntüle

Katil zanlısı oğul madde bağımlısı çıktı

Olayın ardından kaçmaya çalışan katil zanlısı E.Ö., Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin hızlı ve titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen 17 yaşındaki şahsın işlemlerinin ve sorgusunun devam ettiği bildirildi. Polis ekiplerinin cinayetle ilgili başlattığı geniş çaplı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA