100 Öğretmen 100. Yıl İçin Zeybek Oynadı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü nedeniyle Mersin’in Mut ilçesinde 100 Öğretmen zeybek oynadı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri

Mersin’in Mut ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünde,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Mut Şehir Stadında 100 öğretmen, Atatürk'ün sevdiği zeybeği oynadı. Büyük bir beğeni toplayan Zeybek oyun gösterisi ayakta alkışlandı.

Cumhuriyet’in 100. yılına yakışır bir şey yapmak istediklerini ifade eden öğretmenler,

“Cumhuriyet’in 100’üncü yılını hep birlikte coşkuyla kutlamak maksadıyla 100 öğretmen olarak beraber, Atatürk’ün sevdiği zeybekleri oynadık. Bizi ayakta alkışlayan vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz”

dedi.

Kutlamaya renk katan zeybek oyunundan sonra gösterilerle devam eden kutlama ödül töreni ve bando eşliğinde geçit töreniyle sona erdi.

29 Eki 2023 - 14:00 Mersin- Gündem

Muhabir  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Malatya Söz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Söz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Malatya Söz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Malatya Söz değil haberi geçen ajanstır.