AK Parti'den gençlere yeni müjde!
AK Parti'den gençlere yeni müjde!
İçeriği Görüntüle

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, koordinasyon toplantısına katılmak, bir dizi ziyaret ve istişarelerde bulunmak üzere Malatya'ya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde kentin inşa süreci, rezerv alanlardaki son durum, ihale süreçleri, tamamlanan ve devam eden çalışmalar ile bundan sonraki yapılacak çalışmaları görüşmek üzere düzenlenecek olan koordinasyon toplantısına katılan Bakan Kurum, belediye girişinde vatandaşlarla görüştü.

Göreve geldiği günden buyana Malatya'yı sık sık ziyaret edip, inşa süreçlerini değerlendiren ve çalışmaların hız kazanmasını sağlayan Bakan Kurum, Büyükşehir Belediyesi'ndeki koordinasyon toplantısı öncesi vatandaşların sorun ve isteklerini de dinledi.

Kendisini bekleyen vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Bakan Kurum, kendisine iletilen konuları dikkatle dinledi.

Editör: Ferdi Durdu