Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde Vali Seddar Yavuz başkanlığında yapılan toplantıya Yeşilyurt Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzun, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, AFAD İl Müdürü Serdal Türker, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili Cengiz Başer, MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen, kurum amirleri, ilgili daire başkanları ve muhtarlar katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Seddar Yavuz, 28 binin üzerinde konutun yapıldığı İkizce’de konut ve iş yerlerinin bütün atıklarının ileri biyolojik arıtmadan geçirileceğini söyledi. Vali Yavuz, açıklamasında

Türkiye’nin turizm geliri yılın ikinci çeyreğinde yüzde 8,4 arttı
Türkiye’nin turizm geliri yılın ikinci çeyreğinde yüzde 8,4 arttı
İçeriği Görüntüle

“Türkiye'de en iyi nerede varsa onu Malatya'ya getirmek için çalışıyoruz. Biz en iyisini yapmak üzere yola çıktık ve en iyisini bu şehre yapacağız. Bu şehirde tekrar tekrar söylemek istiyoruz ki bizim temel görevimiz hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın devleti olan güvenini güçlendirmek . O açıdan muhtarlarımız başta olmak üzere kamu görevi yapan herkes ama herkesin bu sorumluluk ve görev bilinci içinde olmasını özellikle rica ediyorum. Noksanlıkları hep beraber konuşacağız, sorunları hep beraber çözeceğiz, şikayet etmek yerine bu sorunun nasıl çözebileceğimize odaklanacağız. Birbirimizi suçlamak yerine bu işi daha iyi nasıl yapabiliriz sorusunu hep beraber soracağız, el birliği yapacağız güç birliği yapacağız, gönül birliği yapacağız ve hep beraber Malatya’nın özlediği Malatya’yı Allah’ın izniyle yine inşa edeceğiz”

diye konuştu.

Toplantı muhtarların mahallerindeki sorun ve talepleri iletmeleriyle devam etti.

Muhabir: Belgizar Abiri Şimşek