Malatya’da sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında Atatürk (Kışla) Caddesi, 24 Kasım 2025 Pazartesi günü saat 21.00’den itibaren araç trafiğine kapatılıyor. Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, Saat Kulesi Kavşağı’ndan İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi’ne (Emeksiz Kavşağı) kadar olan bölüm, 26 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 06.00’ya kadar çift yönlü olarak ulaşıma kapalı olacak.

Çalışmalar süresince bölgede yoğunluk yaşanmaması için sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları önemle tavsiye ediliyor. Belediyeden yapılan duyuruda, trafik akışının güvenli şekilde sağlanması için ilgili birimlerin sahada olacağı belirtildi.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için uyarıları dikkate almaları ve belirtilen süre boyunca kapalı güzergâhlardan uzak durmaları istendi.

Türkiye’nin Yeni Nüfusu Belli Oldu
Türkiye’nin Yeni Nüfusu Belli Oldu
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 11 24 At 18.05.52

Muhabir: Sara Subaşı