Diyarbakır’da Jandarma Harekete Geçti! Ele Geçirilenler Dikkat Çekti
Diyarbakır’da Jandarma Harekete Geçti! Ele Geçirilenler Dikkat Çekti
İçeriği Görüntüle

Kaza, Adıyaman’ın Barbaros Hayrettin Mahallesi Haydar Efendi Caddesi üzerinde bulunan Türkiye Petrolleri Ortaokulu önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okuldan çıkan 12 yaşındaki Kübra T., yolun karşısına geçmek istediği sırada M.B. yönetimindeki 02 ACC 418 plakalı motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

Okul çıkış saatinde meydana gelen kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ekipler sevk edildi.

Yaralı Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

Kazada yaralanan 12 yaşındaki öğrenciye sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı. İlk müdahalesinin ardından öğrenci, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastaneye ulaştırılan öğrencinin tedavi altına alındığı öğrenildi. Yaralının sağlık durumuna ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmazken, kazanın ardından sağlık ekiplerinin gerekli müdahaleyi gerçekleştirdiği belirtildi.

Polis Ekipleri Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Kazanın ardından polis ekipleri olayın meydana geldiği bölgede inceleme başlattı. Ekipler, motosiklet sürücüsünün ve kazaya karışan öğrencinin durumuyla ilgili gerekli çalışmaları yürütürken, kazanın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi için inceleme gerçekleştirildi.

Okul önünde meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında kazanın oluş şekli ve olayın diğer ayrıntılarının yapılacak çalışmaların ardından netlik kazanması bekleniyor.

Özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha ortaya koyan kazanın ardından ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Adıyaman’da meydana gelen kazayla ilgili yeni gelişmelerin soruşturma kapsamında netlik kazanması beklenirken, yaralı öğrencinin hastanedeki tedavi süreci de takip ediliyor.

Kaynak: İHA