Programa Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, İl Müftüsü Ramazan Dolu, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından gerçekleşen Âmin Alayı yürüyüşü ve dualar eşliğinde minik öğrencilerin heyecanı paylaşıldı.

Vali Seddar Yavuz, konuşmasında milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yaparak, çocukların bu değerlerle yetişmesinin Türkiye’nin geleceği açısından büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. Yavuz ayrıca, 4-6 yaş Kur’an kurslarının önemine dikkat çekerek bu kurumlara destek verilmesi çağrısında bulundu.

Siirt’te 24 gündür aranan yaşı adam hala bulunamadı
Siirt’te 24 gündür aranan yaşı adam hala bulunamadı
İçeriği Görüntüle

Etkinlik, Kur’an kursu öğrencilerinin sahne gösterileri, tasavvuf musikisi korosu ve ikram programı ile sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi