Malatya’da 9 Kişi Hayatını Kaybetti: İşte 25 Ekim Cenaze Listesi
Malatya’da 9 Kişi Hayatını Kaybetti: İşte 25 Ekim Cenaze Listesi
İçeriği Görüntüle

Adıyaman ve ilçelerinde parçalı bulutlu havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının gün içerisinde bazı ilçelerde 25 dereceye kadar yükselmesi tahmin edilirken, sabah saatlerinde ise daha serin bir hava hissedilecek. İl genelinde sıcaklık değerlerinin ilçelere göre farklılık göstermesi öngörülüyor.

Adıyaman merkezde en düşük sıcaklığın 13, en yüksek sıcaklığın ise 25 derece olması bekleniyor. Kahta ve Samsat ilçelerinde de termometrelerin 25 dereceyi göstermesi tahmin ediliyor. Besni’de en yüksek sıcaklığın 21, Gerger ve Gölbaşı’nda 23 derece olması öngörülüyor.

Öte yandan Çelikhan, Adıyaman genelinde en düşük sıcaklık beklenen ilçe olarak öne çıkıyor. İlçede hava sıcaklığının en düşük 9, en yüksek 20 derece olması tahmin ediliyor. Sincik’te ise en yüksek sıcaklığın 19 dereceyle diğer ilçelere kıyasla daha düşük seyretmesi bekleniyor.

İlçe İlçe Adıyaman Hava Durumu

İlçe Beklenen Hava En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
Merkez Parçalı bulutlu 13 25
Besni Parçalı bulutlu 14 21
Çelikhan Parçalı bulutlu 9 20
Gerger Parçalı bulutlu 13 23
Gölbaşı Parçalı bulutlu 10 23
Kahta Parçalı bulutlu 14 25
Samsat Parçalı bulutlu 14 25
Sincik Parçalı bulutlu 11 19
Tut Parçalı bulutlu 15 22

En Yüksek Sıcaklık Üç Bölgede Bekleniyor

Tahminlere göre Adıyaman merkez, Kahta ve Samsat’ta en yüksek sıcaklık 25 dereceye ulaşacak. Gerger ve Gölbaşı’nda 23, Tut’ta 22, Besni’de ise 21 derece sıcaklık bekleniyor. Çelikhan’da en düşük sıcaklığın 9 dereceye kadar gerilemesi, Sincik’te ise en yüksek sıcaklığın 19 derecede kalması öngörülüyor.

Muhabir: Sedanur Kahraman