Vali Yavuz, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrası Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Altay Kışlası'nda konuşlandırılan sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.
Birinci etapta 714 iş yerinin tamamlandığını kaydeden Yavuz, ikinci etapta 192 işyerinin daha inşa edilmesinin planlandığını belirtti.
Vali Yavuz, açıklamasında, “1. etap; 714 adet dükkan inşasını tamamladık. 2. etap olarak ise 192 adet dükkan daha inşa etmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Vali Seddar Yavuz , projeye katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a teşekkür etti.
Altay Kışlası Sanayi Sitesi’nde yürütülen projeden yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkarlar için başvurular Malatya İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından alınmıştı.