Esnafların geçici koşullar altında gösterdiği sabır ve dayanışmaya teşekkür eden Başkan Taşkın,
“Yeni çarşı projesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah çok yakında, esnaflarımız daha düzenli, sağlıklı ve kalıcı ticaret alanlarına taşınacak. Biz de bu süreci titizlikle takip ediyor, her aşamasında esnaflarımızın yanında duruyoruz”
dedi.
Ziyarette esnafların çeşitli taleplerini ve beklentilerini dinleyen Başkan Taşkın, belediyenin ilgili birimlerine yerinde talimatlar verdi. Talepler arasında alt yapı iyileştirmeleri, geçici işyerlerinin fiziki koşulları ve çevre düzenlemeleri öne çıktı. Başkan Taşkın,
“Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın bize ilettiği her sorun, bizim için değerlidir. Belediyecilik sadece masa başında değil, sahada olur. Yerinde tespit, yerinde çözüm bizim ilkemizdir”
ifadelerini kullandı.