Edinilen bilgiye göreMalatya-Göbaşı karayolunda bulunan Erkenek Tüneli'nde seyir halindeki Derviş Açıkgöz (73) yönetimindeki 31 PB 996 plakalı Renault marka otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan 50 KA 164 plakalı Ford marka kamyona arkadan çarptı.
Tünel içerisinde yaşanan kazada otomobil sürücüsü ağır yaralanırken, yanında bulunan 71 yaşındaki eşi Emine Açıkgöz olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaralı sürücü 112 ambulansı ile Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden kadının cenazesi ise otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.
Kaza yapan araçların çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılması ile bir süre kontrollü geçişin sağlandığı trafik akışı normale döndü.
Erkenek Tüneli'nde feci kaza.
Malatya-Gölbaşı karayolunda bulunan Erkenek Tüneli'nde bir otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Malatya-Adıyaman Karayolu Kazasında Ölenlerin Kimlikleri Açıklandı
Kademeli emeklilik son gelişmeler 2026: Kademeli emeklilik çıkacak mı?
Malatya 3 İlçesini Kaybedebilir: Elbistan İl Olursa Harita Değişiyor!
Malatyalı Sürücüler Bagajınızda Bunlar Yoksa Polis 1.246 TL Ceza Yazacak!
Malatya’nın Saklı Hazineleri: Kayıp Cennet Turizmle Yeniden Doğmayı Bekliyor!
Malatya'da Kayısı Bahçesine İzinsiz Ev Yapanlar Yandı! Ağır Cezalar Yayımlandı





