Milletvekili Şan Müjdeyi Verdi: Kâhta’da Yeni Hastane Açılıyor!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, AK Parti ilçe teşkilatı toplantısında açıklamalarda bulundu. Milletvekili Şan,  Kâhta’da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yapılacağı bilgisini paylaştı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri

AK Parti Kâhta ilçe teşkilatında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili İshak Şan, ilçede yapımı devam eden projelerin mevcut durumlarıyla ile ilgili de bilgiler verdi. Milletvekili Şan,

“Karayolları Genel müdürümüzle görüştüm. Kendisi bana yapılan çalışmalarla ilgili hem görseller attı hem de bilgiler verdi. Çalışmalar yeniden başladı. Pazartesi’den itibaren de bu çalışmaların yoğunluğu giderek artacak. İnşallah seçime varmadan da Kahta Nissibi yolu bitmiş olacak. Eski 1 Nolu Sağlık Ocağı’nın yerine yaklaşık 18-20 ünitelik bir diş hastanesi kuracağız. Bununla ilgili de yakın zamanda ihalesi yapılacak. Muhtemelen 3-4 ay içerisinde hizmete girecektir”

diye konuştu.

“KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ PLANLIYORUZ”

Milletvekili Şan, konuşmalarına şu şekilde devam etti:

“Eski çarşıdaki daha önce planladığımız diş hastanesinin yerine ya da başka bir yerde de olabilir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi planlıyoruz. Bununla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüzle de görüştüm. Sağlık bakanımızla da görüştüm. Öyle bir planlamamız var. Şu anki hastanemiz, Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniği nüfus yoğunluğundan dolayı kaldıramaz halde. Hatta git gide de nüfusumuz artıyor. İnşallah bu hastanenin de açılmasıyla birlikte bir nebze de olsa hastalarımız rahatlayacaktır. 50 ya da 75 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini bir an önce faaliyete geçireceğiz. Bir de devam eden projelerden Millet Bahçesi ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi de Allah’ın izniyle 2-3 aya kadar faaliyete geçecek. Bunlarla ilgili de çalışmalar da ivedilikle devam ediyor. Elimizden geldiğince bölgemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Rabbim inşallah bizleri size karşı mahcup etmez inşallah”

Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan’ın AK Parti Kahta ziyaretine Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan da eşlik etti.

29 Eki 2023 - 11:48 Adiyaman/ Kahta- Gündem

Muhabir  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Malatya Söz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Söz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Malatya Söz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Malatya Söz değil haberi geçen ajanstır.