Batman’da Selfie Çekerken Sulama Kanalına Düştü
Batman’da Selfie Çekerken Sulama Kanalına Düştü
İçeriği Görüntüle

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kafede çıkan bıçaklı kavga sonrası başlatılan soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Polis ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışma sonucunda olayla bağlantılı olduğu belirlenen 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Melikgazi ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi Lavanta Sokak'ta bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre M.Ç. ile kimlikleri henüz açıklanmayan kişiler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.Ç. bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri ise olay yerinde güvenlik önlemleri alarak delil çalışması gerçekleştirdi ve kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Araç Değiştirerek Kaçmaya Çalıştılar

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında, şüphelilerin olayın ardından kullandıkları aracı değiştirerek izlerini kaybettirmeye çalıştıkları belirlendi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda ekipler, şüphelilerin bulunduğu bölgeyi güvenlik çemberine alarak operasyon düzenledi.

Adres çevresindeki ara sokaklarda yapılan aramalarda H.Y. (23), E.K. (21), A.K. (24), E.K. (20), H.Ö.O. (19), E.K. (23) ve olayla bağlantılı olduğu tespit edilen L.B. (38) yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

1 Kişi Tutuklandı

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden H.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 6 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi. Olayın çıkış nedenine ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenilirken, polis ekiplerinin olayla ilgili yeni delil ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA