MTSO’da yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Mahmut Boyraz, rotasını Darende’ye çevirdi. İlçede MTSO üyeleriyle bir araya gelen Boyraz, iş dünyasının yaşadığı sorunları ve beklentileri doğrudan sahada dinledi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mahmut Boyraz, 2 Ekim’de gerçekleştirilecek seçimler öncesinde çalışmalarına ilçelerde de devam ediyor. Boyraz, beraberindeki kalabalık ekiple birlikte Darende’de bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi.

Gün boyunca ilçede temaslarını sürdüren Boyraz, Darende’de faaliyet gösteren MTSO üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmelerde üyelerin yaşadığı sorunlar, beklentiler ve ticari hayata ilişkin talepler ele alındı.

Ziyaretlerde MTSO’nun yeni dönemde nasıl bir çalışma anlayışıyla yönetileceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Boyraz, merkez ile ilçelerdeki üyeler arasında daha güçlü bir iletişim ağı oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Darende balında 2026 bereketi: Üreticinin yüzü rekolteyle güldü
Darende balında 2026 bereketi: Üreticinin yüzü rekolteyle güldü
İçeriği Görüntüle

Boyraz, oda yönetiminin yalnızca merkezde faaliyet gösteren bir yapı olmaması gerektiğini belirterek, ilçelerdeki üyelerin de sorunlarını doğrudan yönetime aktarabileceği bir sistem kuracaklarını ifade etti.

“Biz Malatya'mızın tüm ilçeleri ve merkez üyeleri ile dinamik bir oda yönetimi kurmak için çalışıyoruz” diyen Boyraz, 2 Ekim sonrasında MTSO’nun üyelerini dinleyen ve çözüm üretmeye odaklanan bir yapıya kavuşmasını hedeflediklerini kaydetti.

Seçim çalışmalarını sahada yürüttüklerini belirten Boyraz, göreve gelmeleri durumunda da aynı anlayıştan vazgeçmeyeceklerini ifade etti. Boyraz, “Bugün seçim çalışmasında sahada verdiğimiz mücadelemizi göreve geldikten sonra da devam ettiren bir yönetim anlayışı ile devam edeceğiz” dedi.

İlçelerdeki MTSO üyelerinin yönetime daha kolay ulaşabilmesi için yeni bir çalışma modeli oluşturacaklarını dile getiren Boyraz, sorunların makamda değil, yerinde takip edilmesinin önemine dikkat çekti.

Boyraz, “İlçelerimizde bulunan üyelerimizin sorun ve taleplerini makamda değil, sahada takip eden bir yönetim anlayışı kuracağız” ifadelerini kullandı.

Darende’deki temaslarını tamamlayan Boyraz ve beraberindeki ekip, ilçe programının ardından çalışmalarına devam etmek üzere Darende’den ayrıldı.

Kaynak: İHA