Haziran ayı Malatya için dolu dolu geçecek. Kurban Bayramı’nın hemen ardından konser ve tiyatro etkinliklerinin olacağı kentte sanat severlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor.

Kurban Bayramı’nın sona ermesinin ardından 10 Haziran’da Ahmet Aslan’ın solo konseri olacak. Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konser, saat 20.00’de başlayacak.

15 Haziran’da Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ‘Bir İshak’sın bir Cemil’ adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahneye konulacak oyun, saat 19.30’da başlayacak. Ardından Dostoyevski’nin ünlü eseri ‘Suç ve Ceza’dan’ uyarlanan tiyatro oyunu sahnelenecek. Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki oyun saat 20.30’da başlayacak.

19 Haziran’da ise birçok oyun arka arkaya sahnelenecek. Kongre ve Kültür Merkezinde saat 16.00’da ‘Macbeth’, saat 17.15’te ‘Hamlet’, saat 18.15’te ‘Yeraltından Notlar’, saat 19.30’da ‘Genç Werther’in Acıları’, saat 20.30’da ise ‘Norte-Dame’ın Kamburu-Quasimodo’ oyunları sahnelenecek.

24 Haziran’da ‘Cemile Abla Ben Beyaz Sevmiyorum’ adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşacak. Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun, saat 20.30’da başlayacak.

Akçadağ’ın tescilli lezzetlerini solladı! Bu pizzaya ilgi büyük!
Akçadağ’ın tescilli lezzetlerini solladı! Bu pizzaya ilgi büyük!
İçeriği Görüntüle

28 Haziran’da Sabahattin Ali’nin çokça bilinen romanından tiyatroya uyarlanan ‘Kürk Mantolu Madonna’ adlı tiyatro oyunu izleyicilerle buluşacak. Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyunun başlama saati 20.00.

Muhabir: Ferdi Durdu