Malatya’da Kurban Bayramı dolayısıyla sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar camilere akın etti. Kent genelinde yoğun katılımla kılınan bayram namazının ardından vatandaşlar bayramlaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Bayram namazının saat 05.40’ta kılındığı kentte özellikle merkezi camilerde yoğunluk oluştu. Kernek Karagözlüler Camii’nde eda edilen bayram namazına Seddar Yavuz, Bayram Taşkın ile İlhan Geçit de katıldı.

Namaz Sonrası Bayramlaşma

Bayramda Et Tüketirken Bu Hataları Yapmayın
Bayramda Et Tüketirken Bu Hataları Yapmayın
İçeriği Görüntüle

Namazın ardından protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak Kurban Bayramı’nı kutladı. Cami çıkışında vatandaşlar da birbirleriyle bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bayram sabahı camilerde oluşan manevi atmosfer, kentte bayram coşkusunu erken saatlerden itibaren hissettirdi.

Kaynak: İHA