Malatya’nın Akçadağ ilçesinde 15 Ekim Perşembe günü işletme bakım çalışmaları nedeniyle dört mahallede elektrik kesintisi yapılacak. Saat 09.00’da başlayacak kesintilerin 17.00’ye kadar devam etmesi planlanıyor.

Bingöl’de 7 İlçeye Kesinti Uyarısı! Saatler Belli Oldu
Bingöl’de 7 İlçeye Kesinti Uyarısı! Saatler Belli Oldu
İçeriği Görüntüle

Kesintiden etkilenecek mahalleler şöyle:

  • Ilıcak Mahallesi

  • Kadıibrahim Mahallesi

  • Keklikpınarı Mahallesi
  • Yukarıörükçü Mahallesi

Belirtilen mahallelerde yaşayan vatandaşların, gün boyunca planlanan çalışmaları ve kesinti saatlerini dikkate almaları gerekiyor.

Arapgir’de Çok Sayıda Mahalle Etkilenecek

Arapgir ilçesinde de işletme bakım çalışmaları kapsamında geniş bir bölgede elektrik kesintisi uygulanacak. Saat 09.00 ile 17.00 arasında sürmesi planlanan kesintiler, ekip ve müteahhit çalışmaları nedeniyle farklı mahalleleri kapsıyor.

Kesinti programında Boğazlı, Pacalı, Bostancık, Çobanlı, Mehmetakif, Şıhlar, Konducak, Sipahiuşağı, Çakırsu mahalleleri bulunuyor.

Arapgir’de belirtilen mahallelerde elektrik kesintisinin saat 09.00’da başlayıp 17.00’de sona ermesi öngörülüyor.

Darende’de Kesinti 09.00-14.00 Saatleri Arasında

Darende ilçesinde 15 Ekim Perşembe günü işletme çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintilerin saat 09.00 ile 14.00 arasında uygulanması planlanıyor.

Kesintiden etkilenecek mahalleler şu şekilde sıralanıyor:

  • Karaoğuz Mahallesi
  • Yenice Mahallesi
  • Başdirek Mahallesi
  • Gaziköy Mahallesi
  • Günpınar Mahallesi
  • Yavuzlar Mahallesi
  • Yarımca Mahallesi
  • Yeniköy Mahallesi

Darende’de ayrıca Heyiketeği Mahallesi’nde saat 12.00 ile 18.00 arasında işletme çalışması yapılacak. Bu bölgede kesintinin diğer mahallelerden farklı saatlerde uygulanması planlanıyor.

Battalgazi ve Doğanşehir’de Saatlere Dikkat

Battalgazi ilçesinde Kavaklıbağ Mahallesi’nde iki ayrı saat aralığında kesinti kaydı bulunuyor. İşletme bakım çalışmaları nedeniyle mahallede saat 13.00-14.30 ve 14.30-16.00 aralıklarında kesinti planlandı. Niyazi Mahallesi’nde ise saat 10.30 ile 12.00 arasında, Şıkşık Mahallesi’nde saat 09.00 ile 10.30 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Alişar Mahallesi’nde de işletme çalışması nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında kesinti yapılması bekleniyor.

Doğanşehir ilçesinde Karşıyaka ve Yolkoru mahallelerinde saat 09.00 ile 10.30 arasında, Doğu Mahallesi’nde ise 10.30 ile 12.00 ve 13.00 ile 14.30 saatleri arasında işletme bakım çalışmaları nedeniyle kesinti uygulanacak. Çığlık Mahallesi’nde de saat 14.30 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi planlanıyor.

Yazıhan ilçesine bağlı Sadıklı Mahallesi’nde ise işletme bakım çalışmaları nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Malatya’da 15 Ekim Perşembe günü elektrik kesintilerinin ilçelere ve mahallelere göre farklı saatlerde uygulanması planlanıyor. Vatandaşların kendi bölgelerine ilişkin kesinti saatlerini kontrol ederek günlük işlerini buna göre planlamaları önem taşıyor.

Muhabir: Zeynep Baran