Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi, tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yeşilyurt Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Tek Bayrak, Tek Vatan” temalı Gençlik Bayrak Yürüyüşü, milli değerleri genç nesillere aktarmayı hedefliyor.
Etkinlik Ne Zaman ve Nerede?
Milli heyecanın doruğa çıkacağı yürüyüşün detayları netleşti:
-
Tarih: 5 Şubat Perşembe
-
Saat: 11:00
-
Yer: Beylerderesi Şehir Parkı
Başkan İlhan Geçit’ten Tüm Malatya’ya Davet
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, etkinliğin sadece bir yürüyüş değil, bir duruş sergilemek olduğunu vurguladı. Başkan Geçit, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Bayrağımız, vatanımız ve milletimiz ortak paydamızdır. Milli birliğimizi güçlendirmek ve gençlerimizle omuz omuza yürümek adına tüm hemşerilerimizi ellerinde bayraklarla Beylerderesi’ne bekliyoruz."
Gençler Şiirlerle Seslenecek
Sadece yürüyüşle sınırlı kalmayacak olan etkinlikte, öğrenciler tarafından vatan ve bayrak sevgisini anlatan en özel şiirler seslendirilecek. Toplumsal dayanışmanın ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi hedeflenen programda, Beylerderesi Şehir Parkı'nın eşsiz atmosferinde görsel bir şölen oluşturulacak.






