Malatya’da önceki gün meydana gelen olay, "Kadına Şiddet"in boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Küçük Sanayi Sitesi’nde yaşanan ve güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilen olayda, silahlı bir saldırganın sokak ortasında estirdiği terör büyük tepki topladı.

Esnafa Silah Doğrulttu

İddiaya göre elinde tabanca bulunan şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kadını sokak ortasında darbetmeye başladı. Olayı gören çevredeki esnaf ve vatandaşlar duruma müdahale etmek istedi. Ancak gözü dönen saldırgan, kadını bırakıp bu kez namluyu yardıma koşan vatandaşlara çevirerek tehditler savurdu.

Vatandaş Geri Adım Atmadı

Suya gömülen araçta 1 kişi yaralandı
Suya gömülen araçta 1 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Saldırganın silahlı tehditlerine rağmen duyarlı vatandaşlar ve esnaf geri adım atmadı. Kalabalığın araya girmesiyle mağdur kadın saldırganın elinden kurtarılarak olay yerinden uzaklaştırıldı.

Polis Suç Aletiyle Yakaladı

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, saldırgan şahsı kaçamadan suç aleti tabancayla birlikte kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemleri sürerken, olay anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: Haber Merkezi