Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Arapgir'i ziyaret etti.

6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde Malatya’da gerçekleştirilen programlara katılım sağlayan ve programlar kapsamında Arapgir'e toplu taşıma aracı kazandıran Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın;

Siirt’te kalp krizi geçiren 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Siirt’te kalp krizi geçiren 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

“Bugünden itibaren aciliyet sırasına göre bütün desteği Malatya’mızla paylaşacağız. Biz gelirken elimiz boş gelmedik. Belediyemize toplu taşıma aracı getirdik Muğla halkının Arapgir halkına hediyesidir. Haftaya ekibimiz gelecek ve tek tek proje üzerinde çalışılacak ve halkımızın ihtiyaçlarına yönelik yatırımlar bir an önce başlayacak.” 

dedi.

Ziyarette Arapgir’e kazandırılması planlanan uygulamaya hazır, kurul onayları alınmış, tescilli yapıların fonksiyonlarını güçlendirecek 3 proje hakkında fizibilite çalışması gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada ilçedeki projeler hakkında yerinde bilgi alan, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ünsal Paşalı, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Dr. Özge Demirel, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Cihan Şahin, Fen İşleri Dairesi Başkanı Münevver Tetik, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Buket Kallem, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Hicran Karabıyık İbiş ve Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkan Vekili Aydın Can Yıldızhan’a teşekkür edildi.

Başkan Cömertoğlu;

“6 Şubat Depremlerinde Bodrum Belediye Başkanı görevini yürütürken deprem sürecinde Malatya’ya yaptığı destekler ve şuanda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, depremlerin ikinci yıl dönümünde ilçemiz araç envanterine kazandırdığı toplu taşıma aracı, daire başkanlarını ilçemize göndererek projeler hakkında yerinde bilgi alınmasını sağlayan Ahmet Aras Başkanıma Arapgirli hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca kardeş belediyecilik uygulamasını başlatan ve kardeşlik uygulamalarına öncülük eden Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya da teşekkür ederim.”

ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Merkezi