2026’nın sona ermesine kısa bir süre kala Malatya’daki konser takvimi de dikkat çekiyor. Kentte ekim, kasım ve aralık aylarında düzenlenecek etkinliklerle müzikseverler farklı sanatçılarla buluşacak.
Takvimde üniversite kampüsünden Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’ne, Anemon Otel’den yeniden İnönü Üniversitesi Stadyumu’na kadar farklı etkinlik noktaları bulunuyor.
İlk büyük etkinlik ekim ayında
Takvime göre ilk dikkat çeken etkinliklerden biri 24 Ekim Cumartesi günü İnönü Üniversitesi Stadyumu’nda düzenlenecek. “Kampüse Dönüş Festivali” kapsamında Seksen sahne alacak.
Aynı gün Norm Ender de Anemon Otel’de müzikseverlerle buluşacak.
Böylece Malatya’da ekim ayının son günlerinde iki farklı noktada konser heyecanı yaşanacak.
Kasım ayında takvim daha da yoğunlaşıyor
Kasım ayında ise Malatya’daki konser programı daha da hareketlenecek. 2 Kasım Pazartesi günü Mustafa Özarslan, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne alacak.
Takvimde 4 Kasım Çarşamba günü Ayna, 5 Kasım Perşembe günü Uzi, 8 Kasım Pazar günü Ersay Üner, 12 Kasım Perşembe günü Fettah Can ve 15 Kasım Pazar günü Emre Aydın yer alıyor.
Kasım ayındaki etkinliklerin büyük bölümünün Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleneceği görülürken, Uzi’nin konseri ise İnönü Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.
Aralık ayında da konserler devam edecek
Malatya’daki konser hareketliliği aralık ayında da sürecek. Takvimde 5 Aralık Cumartesi günü Ender Balkır, Malatya Kongre Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak.
Ardından 8 Aralık Salı günü Ege, yine Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne alacak. 14 Aralık Pazartesi günü ise Tuğba Yurt konseri düzenlenecek.
Malatya’da yıl sonuna kadar hareketli takvim
Ekim, kasım ve aralık aylarını kapsayan programda farklı müzik türlerinden sanatçıların yer alması dikkat çekiyor. Konserlerin farklı tarihlerde ve farklı mekanlarda düzenlenmesiyle birlikte Malatya’da yıl sonuna kadar müzikseverler için hareketli bir dönem yaşanması bekleniyor.
Malatya 2026 konser takvimi
|
Tarih |
Sanatçı / Etkinlik |
Mekan |
|
24 Ekim |
Seksen – Kampüse Dönüş Festivali |
İnönü Üniversitesi Stadyumu |
|
24 Ekim |
Norm Ender |
Anemon Otel |
|
2 Kasım |
Mustafa Özarslan |
Malatya Kongre ve Kültür Merkezi |
|
4 Kasım |
Ayna |
Kongre ve Kültür Merkezi |
|
5 Kasım |
Uzi |
İnönü Üniversitesi Stadyumu |
|
8 Kasım |
Ersay Üner |
Kongre ve Kültür Merkezi |
|
12 Kasım |
Fettah Can |
Kongre ve Kültür Merkezi |
|
15 Kasım |
Emre Aydın |
Kongre ve Kültür Merkezi |
|
5 Aralık |
Ender Balkır |
Malatya Kongre Merkezi |
|
8 Aralık |
Ege |
Kongre ve Kültür Merkezi |
|
14 Aralık |
Tuğba Yurt |
Kongre ve Kültür Merkezi |
Malatya’da yıl bitmeden düzenlenecek konserlerle ilgili takvimde yer alan tarihler bu şekilde sıralanırken, müzikseverler özellikle ekim, kasım ve aralık ayındaki etkinlikleri yakından takip edecek.





