Elazığ’a dev gıda yatırımı: Pastörize süt üretim tesisinde tarihi imza için geri sayım başladı!
Elazığ’a dev gıda yatırımı: Pastörize süt üretim tesisinde tarihi imza için geri sayım başladı!
İçeriği Görüntüle

Adıyaman genelinde yaz sıcaklıkları etkisini göstermeye devam ediyor. Meteorolojik tahminlere göre kent genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Ancak sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

35 dereceye ulaşacak

Merkez, Kahta ve Samsat ilçelerinde günün en yüksek sıcaklığının 35 derece olması bekleniyor. Gerger’de sıcaklık 33 dereceye, Gölbaşı ve Tut ilçelerinde ise 32 dereceye kadar yükselecek.

En serin ilçe Çelikhan

Adıyaman’ın yüksek rakımlı ilçelerinden Çelikhan’da sıcaklığın 28 derece olması beklenirken, Sincik’te 29 derece, Besni’de ise 31 derece sıcaklık tahmin ediliyor.

İlçe ilçe hava durumu

İlçe Hava Durumu Sıcaklık
Merkez Parçalı Bulutlu 35°C
Kahta Parçalı Bulutlu 35°C
Samsat Parçalı Bulutlu 35°C
Gerger Parçalı Bulutlu 33°C
Gölbaşı Parçalı Bulutlu 32°C
Tut Parçalı Bulutlu 32°C
Besni Parçalı Bulutlu 31°C
Sincik Parçalı Bulutlu 29°C
Çelikhan Parçalı Bulutlu 28°C

Yetkililer özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların günün sıcak saatlerinde dışarı çıkmamalarını tavsiye etti.

Muhabir: Hüseyin Canbay