Gençlere Moral Veren Söyleşi

Spordan sanata, eğitimden sosyal faaliyetlere kadar gençleri hayatın her alanında destekleyen Battalgazi Belediyesi, üniversite hayali kuran öğrenciler için anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sınav Kazandıran Taktikler” söyleşisi, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitimci Süleyman Beledioğlu’nun katılımıyla düzenlenen programda, öğrencilerin sınav sürecinde yaşadığı stres ve kaygının doğru yönetilmesine yönelik bilgiler paylaşıldı. Etkili ders çalışma yöntemleri, motivasyonun korunması ve sınav anında dikkat edilmesi gereken konular detaylı şekilde ele alındı. Samimi anlatımıyla dikkat çeken “Bonus Hoca”, deneyimlerini gençlerle paylaşarak öğrencilere yol gösterici tavsiyelerde bulundu.

1-71Öğrencilerden Yoğun İlgi ve Teşekkür

Programa katılan öğrencilerden İrem Sude Yücel, söyleşinin kendisi için oldukça faydalı geçtiğini belirterek sınav sürecine dair kaygılarını daha iyi yönetebileceğini ifade etti. Bu tür etkinliklerin moral verdiğini dile getiren Yücel, Battalgazi Belediyesi’ne teşekkür etti.

Salih Kalay ise programın motivasyon açısından önemli katkı sunduğunu belirterek, sınav sürecinde daha planlı çalışması gerektiğine dair önemli bilgiler edindiğini söyledi. Hakan Akçelik de özellikle sınav anına yönelik verilen tavsiyelerin kendisi için yol gösterici olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

6-3“Eğitimde Fırsat Eşitliğini Önemsiyoruz”

Malatya’da gençlere girişimcilik eğitimi
Malatya’da gençlere girişimcilik eğitimi
İçeriği Görüntüle

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ünver, belediye olarak rutin hizmetlerin yanı sıra eğitim, kültür ve sanat alanında da çalışmalar yürüttüklerini belirtti. İlçede eğitime yönelik yatırımların sürdüğünü ifade eden Ünver, şehir merkezine uzak mahallelerde de öğrencilerin desteklenmesine önem verdiklerini vurguladı.

Eski Malatya ve Hasırcılar’da açılan eğitim merkezleriyle gençlere düzenli eğitim imkânı sunulduğunu belirten Ünver, öğrencilerin sınav sürecini daha sağlıklı geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla bu tür motivasyon programlarının devam edeceğini söyledi.

Muhabir: Haber Merkezi