Elazığ’da elektrik şebekesinde gerçekleştirilecek bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle yarın çeşitli bölgelerde planlı elektrik kesintileri yapılacak. Yetkililer, vatandaşların kesintilere karşı tedbirli olmaları çağrısında bulundu.
Baskil’de Çok Sayıda Yerleşim Yeri Etkilenecek
Baskil ilçesinde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek işletme bakım çalışmaları kapsamında birçok köy ve mezrada elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesintiden etkilenecek yerleşim yerleri şunlar:
- Gemici Köyü (Köfteler, Sinan ve Alibaba mezraları)
- Hacımehmetli Köyü (Merkez, Kızılyazı ve Türbe mezraları)
- İmikuşağı Köyü (Merkez ve Çoğanlı mevkii)
- Konacık Köyü (Merkez, Akçalar ve Haydarkulu mezraları)
- Çiğdemlik Köyü (Merkez, Yüzgeçler, Kamikli ve Kırhasan mezraları)
- Altınuşağı Köyü Şahinler Mezrası
Elazığ Merkezde İki Ayrı Çalışma
Elazığ Merkez'e bağlı Gözpınar Köyü’nde altyapı çalışması nedeniyle 09.30 ile 13.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Ayrıca yatırım çalışmaları kapsamında Gözebaşı, Yedigöze ve Acıpayam köylerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.
Kovancılar’da Kesinti Uyarısı
Kovancılar ilçesine bağlı Yenidam Köyü’nde işletme bakım çalışmaları nedeniyle 09.30 ile 14.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Vatandaşlara Uyarı
Yetkililer, planlı çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgelere yeniden enerji verileceğini belirterek özellikle elektrikli cihaz kullanan vatandaşların gerekli önlemleri önceden almalarını istedi.





