Malatya’da Yarın (12 Haziran) Okullar Tatil mi? İşte Son Karar
Malatya’da Yarın (12 Haziran) Okullar Tatil mi? İşte Son Karar
İçeriği Görüntüle

Malatya’da deprem sonrası yapımı tamamlanan konut ve iş yerleri için kura çekimleri devam ediyor. Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan çeşitli projelerde hak sahiplerini ilgilendiren kura programları bugün gerçekleştirilecek.

Kura çekimleri kapsamında Battalgazi Merkez 1 Çarşı Projesi’nde yer alan 31-1262 ada iş yerleri için kura çekimi saat 14.00’te yapılacak. Aynı gün Battalgazi Merkez 2 Projesi (Saray Mahallesi) kapsamında bulunan zemin kat iş yerlerinin kura çekimi ise saat 15.30’da gerçekleştirilecek.

Konut Kuraları da Yapılacak

Battalgazi Merkez 29 Projesi’nde (Taştepe, Şehitfevzi, Hidayet ve Hanımın Çiftliği Mahalleleri) boş parsel hak sahiplerine yönelik 119 konutun kura çekimi saat 14.50’de yapılacak.

Yeşilyurt ilçesinde ise Merkez 18 Projesi (Kiltepe Mahallesi) kapsamında boş parsel hak sahipleri için inşa edilen 37 konutun kura çekimi saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

Hak Sahipleri Sonuçları Takip Edebilecek

Kura çekimlerinin canlı yayınla da takip edilebileceği belirtilirken, hak sahiplerinin açıklanan saatlerde kura sonuçlarını takip etmeleri istendi.

Deprem sonrası yürütülen yeniden inşa sürecinde önemli bir aşama olarak görülen kura çekimlerinin, yüzlerce hak sahibi için yeni bir başlangıcın kapısını aralaması bekleniyor.

Muhabir: Nihan Doğan