Şebeke bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Tunceli’de yarın (8 Nisan) sabah saatlerinde başlayacak olan kesintiler öğleden sonraya kadar devam edecek. Özellikle Nazımiye ve Merkez ilçelerindeki köy gruplarında uzun süreli enerji kesintisi bekleniyor.
Tunceli Merkez ve Köylerde Son Durum
Merkez ilçede sabah 09:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek bölgeler:
Mahalleler: İsmet İnönü OSB Mahallesi.
Köyler: Batman, Atlantı, Gökçek, Anbar, Güleç, Uzuntarla, Erdoğdu, Gömemiş, Kuyluca, Alacık, Yeşilkaya köyleri ile Sinan Köyü Atlantı Mezrası.
Nazımiye’de Kesinti Listesi Kabarık!
Nazımiye ilçesinde neredeyse tüm köyleri kapsayan dev bir çalışma var. Saat 09:00 - 15:00 arası elektrik alamayacak yerlerden bazıları:
Merkez Mahalle
Köy Grupları: Demirce, Büyükyurt, Geriş, Yiğitler, Kapıbaşı, Günlüce, Çevrecik, Sapköy, Bostanlı, Yazgeldi, Dallıbahçe, Yukarıdoluca, Aşağıdoluca, Ballıca, Güneycik, Ayranlı, Ramazan, Turnayolu, Güzelpınar, Yayıkağıl, Sarıyayla, Beytaşı, Doğantaş ve Dereova köyleri.
Mazgirt, Pülümür ve Hozat
Diğer ilçelerde de aynı saat diliminde (09:00 - 15:00) şu bölgeler etkilenecek:
Mazgirt: Güleç Köyü.
Pülümür: Yarbaşı Köyü.
Hozat: Akpınar Köyü Kuzuluk Mezrası.



