Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Gece geç saatlerde yaşanan kaza, Kahta-Siverek kara yolu üzerindeki Narince Kavşağı’nda meydana geldi. Çarpışmanın ardından araçlarda bulunan vatandaşlar yaralanırken, kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Kaza Narince Kavşağı’nda Meydana Geldi

Edinilen bilgilere göre kaza, Kahta-Siverek kara yolunun 2’nci kilometresinde bulunan Narince Kavşağı’nda yaşandı. Mahsun K. (26) yönetimindeki 16 BJE 232 plakalı otomobil ile Sabri D. (50) idaresindeki 44 PP 591 plakalı otomobil, sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çarpıştı.

İki aracın karıştığı kazada çarpışmanın etkisiyle otomobillerde bulunan kişiler yaralandı. Kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Aralarında Çocukların da Bulunduğu 7 Kişi Yaralandı

Gaziantep’te 19 Hırsızlık Dosyası Açıldı! 27 Şüpheliden 15’i Tutuklandı
Gaziantep’te 19 Hırsızlık Dosyası Açıldı! 27 Şüpheliden 15’i Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Kazada her iki otomobilin sürücüsü Mahsun K. ve Sabri D. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Feride D. (47), Vedat D. (26), İbrahim Musab D. (12), Havva D. (9) ve Sera K. (3) yaralandı.

Yaralılar arasında 12, 9 ve 3 yaşlarında üç çocuğun da bulunması dikkat çekti. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi kaza bölgesinde gerçekleştirdi. İlk müdahalelerinin ardından yaralıların tamamı ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi’ne nakledilerek tedavi altına alındı.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği Narince Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. İki otomobilin çarpışmasına neden olan durumun belirlenmesi ve kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla çalışma başlatıldı.

Gece saatlerinde yaşanan kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin ise henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.

Etiketler: Adıyaman trafik kazası, Kahta kazası, Narince Kavşağı, Adıyaman kaza, Kahta Siverek yolu, trafik kazası, 7 yaralı, son dakika Adıyaman

Kaynak: İHA