Malatya Valisi Seddar Yavuz, kent merkezinin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Fuzuli Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek caddenin kısa süre içerisinde tamamlanarak trafiğe açılacağını açıkladı.

Vali Yavuz Sahada İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Fuzuli Caddesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda hızla devam ettiği bildirildi.

202605181440 21F0388C 8C3E 48Af 8B63 F87B26D80651

“Şehrimizi Daha Modern ve Güvenli Hale Getiriyoruz”

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Yavuz, Malatya’nın yeniden ayağa kaldırılması için yoğun bir şekilde sahada olduklarını belirtti.

Yavuz, “Malatya’mızın daha modern, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir şehir olması için sahadayız, çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak her projeyi titizlikle takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Fuzuli Caddesi Kısa Sürede Açılacak

Malatya’da Yılan Alarmı: Yerleşim Yerlerinde Görülmeye Başlandı
Malatya’da Yılan Alarmı: Yerleşim Yerlerinde Görülmeye Başlandı
İçeriği Görüntüle

Deprem sonrası yürütülen yeniden inşa ve dönüşüm çalışmalarına da dikkat çeken Yavuz, “Şehrimizi hep birlikte yeniden ayağa kaldırıyoruz” ifadelerini kullandı. Yetkililer, Fuzuli Caddesi’nin kısa süre içinde tamamlanarak yeniden trafiğe açılacağını bildirdi.

Https Abone.malatyahaberajansi.com.tr Storage News Images 202605181440 Bb70594A 2Ebf 461D A16F 34382B2426Db-1

Kaynak: MHA