Kayseri'de sabah saatlerinde yaşanan bıçaklı kavga, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Kocasinan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde iki taraf arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında bir kişi bacağından bıçakla yaralanırken, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
Tartışma Kavgaya Dönüştü
Edinilen bilgilere göre olay, Barbaros Mahallesi Şenyayla Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre K.K. ile kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.K. bacağından bıçaklanarak yaralandı.
Çevrede bulunan vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılan K.K., tedavi altına alındı.
Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, çevrede delil çalışması gerçekleştirildi. Olayın yaşandığı sokakta bir süre inceleme yapan ekipler, görgü tanıklarının ifadelerine de başvurdu.
Kaçan Şüpheliler Aranıyor
Bıçaklı saldırının ardından olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Olayın çıkış nedeninin yapılacak soruşturmanın ardından netlik kazanacağı öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü inceleme başlattı.





