Şebeke yenileme, müteahhit çalışmaları ve işletme bakım faaliyetleri kapsamında yapılacak olan kesintiler sabah saat 09.00 itibarıyla başlayacak ve bazı bölgelerde akşam saatlerine kadar sürecek. Yetkililer, elektrikle çalışan cihazların korunması adına vatandaşların gerekli tedbirleri almalarını öneriyor.

Akçadağ'da 8 Saatlik Dev Kesinti

Akçadağ ilçesinde çok sayıda mahallede sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında geniş çaplı bir bakım çalışması yürütülecek.

  • Kesinti Saatleri: 09.00 - 17.00

  • Etkilenecek Mahalleler: Harunuşağı, Bekiruşağı, Çevirme, Kepez, Aliçeri, Doğanlar, Eğin, Resuluşağı, Aksüt, Çakıllıpınar, Demirciler, Güneşli, Kasımuşağı, Levent, Bağköy, Büyükköy, Çatalbahçe, Çobanuşağı, Kayadibi, Kolköy, Hartut, Kurtuşağı, Küçükkürne, Mezra ve Sakalıuzun mahalleleri.

Battalgazi'de Merkez ve Kırsal Mahalleler Etkilenecek

Battalgazi ilçesinde hem kısa süreli sabah çalışmaları hem de gün boyu sürecek şebeke iyileştirmeleri yapılacak.

Yeşilyurt, Pütürge ve Doğanşehir'de Son Durum

Diğer ilçelerde de ekiplerin sahada olacağı planlı kesinti programı ve zaman dilimleri şu şekilde paylaşıldı:

  • Yeşilyurt İlçesi (09.00 - 11.00): Melekbaba Mahallesi.

  • Yeşilyurt İlçesi (09.00 - 17.00): Bahçebaşı, Su ve Yeni mahalleleri.

  • Pütürge İlçesi (09.00 - 17.00): Şiro Taraksu, Bakımlı, Çengelli ve Örmeli mahalleleri.

  • Doğanşehir İlçesi (09.00 - 17.00): Kurucaova ve Güzelköy mahalleleri.

Muhabir: servet bozan