Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, klasik otomobil tutkunları nostalji dolu anlar yaşadı. Festivale Malatya'nın yanı sıra Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Sivas, Hatay, Ankara, Adana ve Konya'dan katılım sağlandı.
Kayısı Rengindeki Mercedes İlgi Odağı Oldu
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, etkinlik alanına Gaziantep'ten Arda Görkem Yıldırım'ın kayısı rengindeki 1976 model Mercedes W115 aracıyla geldi. Festival ziyaretçileri, kayısı rengine boyanmış klasik otomobile yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Sami Er, Kayısı Festivali kapsamında düzenlenen klasik Mercedes buluşmasının festivale farklı bir renk kattığını belirterek etkinliğin geleneksel hale geldiğini ifade etti.
85 Araç Aynı Anda Sergilendi
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen organizasyonda yaklaşık 85 klasik Mercedes otomobil sergilendi. Araç sahipleri hem otomobillerini tanıtma hem de diğer klasik araç tutkunlarıyla bir araya gelme fırsatı buldu.
Etkinlik boyunca ziyaretçiler klasik otomobilleri yakından inceleyerek bol bol fotoğraf çektirdi.

Türkiye'nin Dört Bir Yanından Katılım Sağlandı
Klasik Mercedes Malatya Kulübü Başkanı Özgün Özilhan, organizasyonun her yıl büyüyerek devam ettiğini belirterek desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Festival kapsamında gerçekleştirilen buluşma sonunda kulüp tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e kulübe özel hazırlanan bir tişört hediye edildi.
Malatya haber gündemindeki son gelişmeler, Kayısı Festivali etkinlikleri ve şehirden öne çıkan tüm gelişmeler için haber sitemizi takip etmeye devam edin.
Siz bu etkinliğe katıldınız mı? En çok hangi klasik Mercedes modeli dikkatinizi çekti? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.




