Malatya’da 30 Ağustos Pazar günü eczaneye gitmesi gereken vatandaşlar için nöbetçi eczaneler belli oldu. Malatya Eczacı Odası tarafından paylaşılan bilgilere göre kent merkezinde 4, Eski Malatya bölgesinde ise 1 eczane nöbetçi olarak görev yapacak.
Nöbetçi eczanelerin tamamının 24 saat açık olacağı bildirildi. Vatandaşların özellikle acil ilaç ihtiyaçlarında kendilerine en yakın nöbetçi eczaneye ulaşabilmeleri için adres ve telefon bilgilerini kontrol etmeleri önem taşıyor.
Merkez Nöbetçi Eczaneler
| Eczane | Adres | Telefon | Durum |
|---|---|---|---|
| Aydın Eczanesi | Hastane Cad. Müjde Hastanesi karşısı No:11 | 0544 322 04 44 | 24 saat açık |
| Doğan Eczanesi | Özalper Mah. Özalper Aile Sağlığı Merkezi karşısı, Rabia Parkı aşağısı | 0545 173 33 83 | 24 saat açık |
| Lina Eczanesi | Samanlı Mah. Hasanbey Cad. No:287/A-B, Gazi Lisesi karşısı | 0532 289 48 44 | 24 saat açık |
| Şifa Eczanesi | Sanayi yanı, Verem Savaş karşısı, İlyas Mah. Emirgan Cad. No:10/A | 0422 323 03 03 | 24 saat açık |
Eski Malatya Nöbetçi Eczanesi
Eski Malatya bölgesinde ise 30 Ağustos Pazar günü Betül Eczanesi nöbetçi olarak hizmet verecek.
| Eczane | Adres | Telefon | Durum |
|---|---|---|---|
| Betül Eczanesi | Alacakapı Mah. Kırkgöz Cad. Hasırcılar yolu, Opet devamı | 0534 342 84 44 | 24 saat açık |
Vatandaşların nöbetçi eczaneye gitmeden önce telefonla açık olup olmadığını teyit etmeleri, adres konusunda herhangi bir sorun yaşamamaları açısından faydalı olabilir. Nöbetçi eczane listelerinin gün içerisinde değişebilmesi nedeniyle güncel bilgilerin takip edilmesi önem taşıyor.




