Emlak Konut’un sosyal medya hesabından yapılan ‘Uzmanına Sor’ paylaşımında Malatya için şu ifadelere yer verildi:
“Merkez-1 Projesi kapsamında yer alan 6.400 bağımsız bölümde ofis ve ticaret alanlarının doğalgaz sistemleri, temiz su tesisatları ve yangın söndürme altyapıları gibi pek çok kritik uygulama eş zamanlı olarak hayata geçiriliyor.
Yangın güvenliği, projede yer alan 30.000 otomatik yağmurlama başlığı (sprinkler) ve 1.200 yangın dolabı ile yüksek standartlarda sağlanıyor.
Kalite, hız ve hassasiyet tüm imalat süreçlerinde ön planda tutuluyor. Deprem bölgesinde bu yaklaşımı daha büyük bir sorumlulukla benimseyen ekiplerimiz, projeleri 2025 yılının sonuna kadar tamamlamak üzere aralıksız çalışıyor.
Emlak Konut GYO olarak, vatandaşlarımızın güvenli ve dayanıklı konutlara kavuşması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”