Diyarbakır’da çıkan yangında itfaiye ekiplerinin zamanla yarışı kameraya yansıdı. Bağlar ilçesinde meydana gelen olayda, iş yeri önünde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevlerin büyümesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Alevlere Hızlı Müdahale Kamerada
Edinilen bilgilere göre yangın, Bağcılar Mahallesi Urfa Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerinin önünde meydana geldi. İş yeri önünde istiflenen malzemelerin alev almasıyla başlayan yangın, kısa sürede çevrede paniğe neden oldu.
İhbar üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin daha geniş bir alana yayılmasını önledi. Ekiplerin yangın sırasında gerçekleştirdiği müdahale anları ise bir itfaiye erinin kask kamerasına kaydedildi.
Yangında Maddi Hasar Oluştu
Görüntülerde itfaiye ekiplerinin yoğun duman ve alevlere rağmen hızlı şekilde çalışma yürüttüğü, yangını kontrol altına almak için büyük çaba gösterdiği görüldü.
Yangın nedeniyle bir dairenin dış cephesi ile iş yerinde maddi hasar oluştu. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.
Güncel asayiş haberleri, son dakika gelişmeleri ve bölgeden önemli haberleri takip etmek için bizi takip etmeyi unutmayın. Malatya’nın gündemini yakından takip etmek, en yeni haberlerden anında haberdar olmak için Malatya Söz’ü takipte kalın.




