Yeni Malatyaspor Gaziantep deplasmanından 1 puan ile döndü. Karşılaşma öncesinde ilk 11 ler verilirken şaşkınlığımızı gizleyemedik.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte Gaziantep takımı oyunun insiyatifine ele aldı.
Zaten sahaya çıkan bu kadroyla Yeni Malatyaspor'un etkili bir oyun sergilemesini beklemek iyi niyetten başka bir şey olamazdı.
Hamza Hamzaoğlu'nun futbolculuk kariyerine sözümüz yok hem Galatasaray da, hemde Milli Takımda başarılı bir futbolculuk kariyeri geçirdi. Fakat teknik direktörlüğünün, futbolculuğu kadar iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.
Gaziantep takımı 10 kişi kalmış, Yeni Malatyaspor bir kişi fazla oynuyor ve sahadan beraberlik ile ayrılıyor. Hamza hoca Gaziantep maçında ki ilk 11 ile ve oyun içerisindeki müdahaleleri ile kazanacağımız maçı berabere bitirtti.
Uzatma dakikalarında gelen golle mağlup olmaktan kurtulduk. İşin daha da vahim yani maçtan sonra beraberliğe sevinen takım ve yedek kulübesi. Birileri bunlara
Gaziantep karşısında bir kişi fazla oynayan Yeni Malatyaspor'un berabere kalması sevinilecek durum değil üzülünecek bir durum olduğunu anlatması lazım. Hem bir kişi fazlasınız hemde berabere kaldığınız için seviniyorsunuz hemde böyle bir oyunla.
Aslında 1 milyon 400 bin tl zarar ettiniz bu hafta haberiniz yok. Bu halde Gaziantep FK 'nü yakalamışsın şimdi yenmeyip ne zaman yeneceksin?
Galip gelindiği taktirde kulübün kasasına 2 milyon 800 bin TL para giriyor. Beraberlik ise 1 milyon 400 bin.
Yani Hamza hoca bu ilk 11 ile ve müdaheleri ile kazanılacak maçı kazanamadı ve 1 milyon 400 bin TL bu hafta Yeni Malatyaspor'u zarar ettirdi. Şimdi buna mı sevindiniz maçtan sonra yazık gerçekten çok yazık.

Yeşilyurt Belediyespor
Sıkıntılı Sürece Girdi.

Yeşilyurt Belediyespor kendi sahasında Buca'ya mağlup oldu ve hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor. Kadro kalitesi olarak iyi oyunculardan kurulu Yeşilyurt Belediyespor oyun olarak da istenilen oyunu oynayamıyor.
Birde bu yetmezmiş gibi Nihat Balan 4 oyuncuyu kadro dışı bırakıyor. Ne için, neden kadro dışı bırakılıyor bir açıklama yok. Sonra Covid 19 dönemi futbolcu kadrosunun zengin olması gerekirken Nihat Balan ne akla hizmet ediyor hiç bilinmiyor.
Devre arası bir çok futbolcunun gönderilmesi planlanıyor bu dönemde bu karar skandaldır.
Pandemi dönemi 2 ayrı takım yapmayı düşünmek şu Pandemi döneminde KUL HAKKIDIR. Yeşilyurt Belediye başkanı ve Yeşilyurt Belediyespor'u yönetenler de KUL HAKKININ ne olduğunu bilen insanlardır sanırım.

AKİF ÇELİK ARKADAŞIMIZI
KAYBETTİK.

Bu haftaya üzücü bir haber ile başladık. Güneş TV ekranlarında bir dönem program yaptığımız sevgili Akif arkadaşımızı kaybettik. Güler yüzlü, esprili yapısı ile Malatya medyasının iyi kalpli bir emekçisiydi. Ne yazık ki tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti ve hepimizi derin bir üzüntüye boğdu.
Akif Çelik arkadaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Malatya basın camiasına başsağlığı dilerim.