İlimizi 3.ligde temsil eden Yeşilyurt Belediyespor bugün erteleme maçında karşılaştığı Ofspor maçında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Haftasonu karşılaştığı ligin dibinde bulunan ve sorunlarla mücadele edip hayatta kalma mücadelesi veren Manisaspor'u yenince bir nebze de olsa rahatlayan Yeşilyurt Belediyespor, bugün ki mağlubiyetten sonra tekrar stresli haftalar yaşamaya başladı.
Oysa ki bugün Of deplasmanından galip gelinseydi hesaplar daha farklı olacaktı.
Daha maçın başında 1-0 mağlup duruma düşen Yeşilyurt Belediyespor ilerleyen dakikalarda da rakip kalede hiç bir varlık gösteremedi. Yine ürkek ve korkak bir futbol oynayan, pozisyon dahi üretemeyen Yeşilyurt Belediyespor, kaliteli kadrosuna yakışmayan bu oyun anlayışı ile taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti. 4 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı Yeşilyurt Belediyespor da bir çok oyuncunun da devre arasında serbest bırakılması düşünülüyor.
Böyle bir düşünce varsa Yeşilyurt Belediyespor tarihi bir hata yapar ve bu operasyonunda mali yükü çok ağır olur. Futbolcu kadrosu bu ligin üzerinde olan ve kadro kalitesini oyunsal anlamda sahaya yansıtamayan Yeşilyurt Belediyespor da faturanın futbolculara kesilmesi haksızlıktır. Acaba yöneticiler belediye takımı olmasa kendi ceplerinden yönettikleri bir takım olsa bu operasyona onay verirlermiydi?
Teknik Direktör Nihat Balan biran önce bu düşüncesinden vazgeçmeli elinde bulunan kaliteli futbolculardan kurulu bu takıma iyi futbol oynatmalı.
Yoksa kulübe ve belediyeye büyük bir mali yük yüklemiş olur ve bu durumda kamuoyunun büyük bir tepkisi olur.
Hele şu pandemi döneminde insanlar iş yerlerini kapatıp fedakarlıklar yaptığı bu dönemde futbol takımının böyle çok para harcaması ve devre arasında bir çok futbolcuyu göndermeyi planlaması ve yeniden bir çok futbolcu transfer etmeyi düşünmesi adeta skandaldır.
Malatya ve Yeşilyurt halkına haksızlıktır.
Yorumlar
Trend Haberler

Malatya’da yeni kura çekim tarihi belli oldu

Malatya’da ücretsiz konser verilecek!

Malatya için tarih belli oldu: 24 Temmuz, 21 Ekim!

Harita Paylaşıldı: Malatyalılar 3 İlçeye Dikkat!

Malatya’ya müjde: sosyal konutla ev sahibi olma fırsatı!

Malatya'da kayısı esnafı şaşkın: "Bu fiyatlara biz bile alışacağız!"